Om Team Dellydot

Dellydot er en webshop som hovedsageligt sælger Ray-Ban solbriller. Firmaet henvender sig til modebevidste personer, som er på udkig efter de nyeste solbrilletrends.

Vi elsker mode og gode trends. Bevidst har vi valgt ikke at vise alle Ray-Ban’s modeller, da vi hellere ønsker at sætte trenden ved, at udvælge bestemte styles til vores sortiment. Disse styles er udvalgt på baggrund af hvad vi har set rør sig på gaden i blandt andet Rom, Milano og andre trendy storbyer. Vi opdaterer vores hjemmeside jævnligt og vi er konstant på udkig efter nye trends indenfor markedet, som vi gerne vil give videre til dig til lukrative priser. Vi arbejder i alle henseender for at være de billigste på markedet; samtidig med, at vi leverer en god og top personlig kundeservice.

 

Har du specifikke ønsker indenfor Dellydot’s sortiment, som ikke vises her på siden, er du mere end velkommen til at skrive til os på [email protected] Du vil indenfor 2 – 3 hverdage få svar på om varen kan skaffes samt til hvilken pris, som i øvrigt garanteres ALTID at være den billigste.

De bedste hilsner fra os på Dellydot.dk

[email protected]

Team Dellydot